Με φιλέτο κοτόπουλου και μπόλικα μυρωδικά το αγαπημένο μας κεμπάπ γίνεται πιο ελαφρύ, υγιεινό και θρεπτικό από το παραδοσιακό διατηρώντας ακέραιη τη γεύση του.
Το κεμπάπ είναι ένα πιάτο με αρώματα και γεύση Ανατολής γι αυτό και το αγαπάμε πολύ. Συνήθως το απολαμβάνουμε, εκτός σπιτιού, στα εστιατόρια που ξέρουν να χειρίζονται με μαεστρία τους κιμάδες και τα μπαχαρικά. Ή να επιλέξουμε να μείνουμε μέσα το παραγγέλνουμε από εξίσου μερακλίδικα ψητοπωλεία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν συνηθίζουμε να το μαγειρεύουμε μόνοι μας παρότι πρόκειται για μια εύκολη συνταγή που μοιάζει πάρα πολύ με τα μπιφτέκια.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο