Συνταγή για «χιώτικη» πανακότα του Ηλία Μαμαλάκη: To δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο που θα σε ξετρελάνει | GASTRONOMIE | iefimerida.gr

Συνταγή για «χιώτικη» πανακότα του Ηλία Μαμαλάκη: To δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο που θα σε ξετρελάνει

Πανακότα
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν τελειώνει ο Αύγουστος, το καλοκαίρι δεν έχει φύγει ακόμη. Τα μπάνια και οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν και τον Σεπτέμβριο όσο κρατά η ζέστη.

Ένα δροσερό γλυκό έχει πάντα θέση στην καρδιά μας. Αυτό που θέλουμε είναι κάτι ελαφρύ και δροσιστικό, ό,τι πρέπει δηλαδή για την εποχή. Ψάχνοντας για κάτι γευστικό και πρωτότυπο, βρήκαμε μια απίθανη συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια «χιώτικη» πανακότα, που γίνεται με μαστίχα. Είναι εύκολη, λαχταριστή και με λίγα υλικά. Είναι τέλειο επιδόρπιο και θα το λατρέψουν και τα παιδιά.

Διαβάστε τη συνταγή για «χιώτικη» πανακότα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ