Συνταγή για γιουβαρλάκια -Το μυστικό για να βγουν χυλωμένα και τα 2 υλικά που απογειώνουν τη γεύση - iefimerida.gr

Συνταγή για γιουβαρλάκια -Το μυστικό για να βγουν χυλωμένα και τα 2 υλικά που απογειώνουν τη γεύση

Γιουβαρλάκια, Φωτογραφία: Shutterstock
Γιουβαρλάκια, Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γιουβαρλάκια είναι ένα φαγητό που θυμίζει «μαμά», ζεστό και με τέλειο άρωμα, είναι η συνταγή που θα κάνετε από τώρα το φθινόπωρο, μέχρι και τον χειμώνα.

Η σούπα γιουβαρλάκια έχει μέσα υλικά όπως πατάτα, καρότο και κρεμμύδι που της δίνουν μια μοναδική γεύση ενώ τα μικρά «κεφτεδάκια» κιμά με το ρύζι καθώς φράζουν στη σούπα παίρνουν μια αφράτη υφή που κάνει κάθε ένα από αυτά να λιώνουν σε κάθε μπουκιά.

Δείτε τη συνταγή για τα γιουβαρλάκια, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή γιουβαρλάκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ