Οι σούπες είναι καλύτερες με την προσθήκη αυγολέμονου, αρκεί να μην «κόψει» και να βγει κρεμώδες και νόστιμο.
Στα γιουβαρλάκια για παράδειγμα, το αυγολέμονο είναι η έξτρα πινελιά που κάνει τη σούπα ακόμη πιο νόστιμη, αν όμως ποτέ δεν σας πετυχαίνει όπως θέλετε, έχουμε συγκεντρώσει τα μυστικά για να τα καταφέρετε σαν γνήσιος chef.
Ξεκινώντας, η ταχύτητα στο χτύπημα με τον αυγοδάρτη και η σταθερή ροή με την οποία χτυπά κανείς το αυγό με το λεμόνι, ενώ προσθέτει σιγά -σιγά τη σούπα είναι το Α και το Ω.
Διαβάστε περισσότερα, στο bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο