Συνταγή για παραδοσιακά γιουβαρλάκια αυγολέμονο -Όλα τα μυστικά για απίστευτη γεύση και υφή - iefimerida.gr

Συνταγή για παραδοσιακά γιουβαρλάκια αυγολέμονο -Όλα τα μυστικά για απίστευτη γεύση και υφή

Γιουβαρλάκια, Φωτογραφία: Shutterstock
Γιουβαρλάκια, Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σούπες είναι καλύτερες με την προσθήκη αυγολέμονου, αρκεί να μην «κόψει» και να βγει κρεμώδες και νόστιμο.

Στα γιουβαρλάκια για παράδειγμα, το αυγολέμονο είναι η έξτρα πινελιά που κάνει τη σούπα ακόμη πιο νόστιμη, αν όμως ποτέ δεν σας πετυχαίνει όπως θέλετε, έχουμε συγκεντρώσει τα μυστικά για να τα καταφέρετε σαν γνήσιος chef.

Ξεκινώντας, η ταχύτητα στο χτύπημα με τον αυγοδάρτη και η σταθερή ροή με την οποία χτυπά κανείς το αυγό με το λεμόνι, ενώ προσθέτει σιγά -σιγά τη σούπα είναι το Α και το Ω.

Διαβάστε περισσότερα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή γιουβαρλάκια αυγολέμονο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ