Συνταγή για πένες με σάλτσα μπριάμ -Η πιο απολαυστική παραλλαγή του κλασικού και αγαπημένου λαδερού - iefimerida.gr

Συνταγή για πένες με σάλτσα μπριάμ -Η πιο απολαυστική παραλλαγή του κλασικού και αγαπημένου λαδερού

Πένες με σάλτσα μπριάμ / Φωτογραφία: Shutterstock
Πένες με σάλτσα μπριάμ / Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Οι καλύτερες σάλτσες για τα ζυμαρικά αυτή την εποχή είναι τα λαδερά. Συνδυάστε το μπριάμ με φρεσκοβρασμένες πένες και απολαύστε τη νοστιμότερη μακαρονάδα του καλοκαιριού.

Αναμφισβήτητα τα λαδερά είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του καθημερινού καλοκαιρινού τραπεζιού. Τα φασολάκια, οι μπάμιες και ο αρακάς, τα γεμιστά, τα παπουτσάκια, το μπριάμ και το ιμάμ είναι μόνο μερικά από όσα μας αρέσει να μαγειρεύουμε με φρέσκα θερινά λαχανικά. Το καλό με τα λαδερά είναι ότι μπαίνουν στο ψυγείο και τρώγονται κρύα ακόμα και 2-3 μέρες μετά το μαγείρεμά τους. Κάποιοι μάλιστα πιστεύουμε ότι είναι πιο νόστιμα έτσι καθώς τα αρώματα και οι γεύσεις τους έχουν καλύτερη απόδοση όταν κρυώσει το φαγητό και μείνει τουλάχιστον 1 μέρα στο ψυγείο.

Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ