Με μπανάνα, μαύρη κουβερτούρα και τριμμένο καρύδι φτιάχνουμε λαχταριστά μίνι «παγωτά» σε ελάχιστα λεπτά.
Η μπανάνα και η σοκολάτα είναι ο άχαστος συνδυασμός που αγαπάμε όλες τις εποχές. Όταν μπαίνει όμως στην κατάψυξη μεταμορφώνεται στις πιο λαχταριστές δροσερές μπουκιές. Αυτά τα μικρά, γλυκά αντίδοτα στον καύσωνα όχι μόνο μας δροσίζουν με απολαυστικό τρόπο αλλά μας δίνουν και την απαραίτητη ενέργεια. Τις περισσότερες φορές βέβαια μαζί με την ευχαρίστηση παίρνουμε και λίγη, έως πολλή, παραπάνω ζάχαρη. Το ίδιο ισχύει και για τα λιπαρά και φυσικά για τις περιττές θερμίδες.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο