Συνταγή για κοκκινιστό αρακά, το ιδανικό πιάτο για τα πρώτα κρύα -Το μυστικό για να βγει πηχτός - iefimerida.gr

Συνταγή για κοκκινιστό αρακά, το ιδανικό πιάτο για τα πρώτα κρύα -Το μυστικό για να βγει πηχτός

Αρακάς, Φωτογραφία: Shutterstock
Αρακάς, Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα παραδοσιακό ελληνικό φαγητό που τιμούν πολλoί, τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα, είναι ο αρακάς.

Ο αρακάς, είτε λεμονάτος είτε κοκκινιστός, έχει μεγάλη θρεπτική αξία και τέλεια γεύση. Μπορείτε να προσθέσετε πατάτες, καρότο και άνηθο και ναι, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει, ανεξάρτητα από τη σάλτσα που θα επιλέξετε να φτιάξετε.

Στην προκειμένη περίπτωση, εμείς δοκιμάσαμε μια συνταγή για κοκκινιστό αρακά, ό,τι πρέπει για το Σαββατιάτικο τραπέζι.

Δείτε τη συνταγή για τον αρακά, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρακάς συνταγή μυστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ