Συνταγή για τραγανή μπαγκέτα -Λαχταριστή, σαν να βγήκε μόλις από τον φούρνο - iefimerida.gr

Συνταγή για τραγανή μπαγκέτα -Λαχταριστή, σαν να βγήκε μόλις από τον φούρνο

Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γαλλική μπαγκέτα, το μακρόστενο αυτό καρβέλι ψωμιού, μπορεί να δημιουργήσει τα πιο νόστιμα σάντουιτς και ναι, δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αντισταθεί σε μια λαχταριστή μπαγκέτα με τα αγαπημένα του υλικά μέσα.

Για την ιστορία, εκτός από την τραγανή υφή και την τέλεια γεύση, λέγεται ότι η μπαγκέτα ήταν και μία από τις αιτίες της Γαλλικής Επανάστασης, καθώς το ψωμί ήταν βασικό αγαθό στη γαλλική διατροφή και οι αγρότες εξεγέρθηκαν καθώς έβλεπαν τους ευγενείς να τρώνε τα τραγανά μπαστούνια ενώ οι ίδιοι ήταν αντιμέτωποι με τον λιμό.

Δείτε τη συνταγή για τη μπαγκέτα, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΓΚΕΑΤΑ συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ