Πτι μπερ και κρέμες με βανίλια και σοκολάτα στρώνονται εύκολα και γρήγορα και παγώνουν μαζί σε ένα λαχταριστό μπισκοτογλυκό που θα τρώμε όλο το καλοκαίρι.
Λένε ότι η ζαχαροπλαστική στο σπίτι είναι δύσκολη και χρονοβόρα, ότι απαιτεί ακρίβεια, υπομονή και ειδικό εξοπλισμό γι αυτό και κάποιοι την αποφεύγουν, αφήνοντας τον εαυτό τους να «διαπρέπει» κυρίως στην οικιακή μαγειρική. Ωστόσο, υπάρχει μια κατηγορία σπιτικών γλυκών που όχι μόνο γίνονται εύκολα και γρήγορα με ό,τι έχουμε στο ψυγείο και στα ντουλάπια αλλά μας βγάζουν και από τον κόπο να βγούμε μέσασ στον καύσωνα να να ψάχνουμε ζαχαροπλαστεία και παγωτατζίδικα.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο