Ρεβιθάδα: Πώς να πετύχετε το τέλειο χύλωμα -Το μυστικό συστατικό για σίγουρη επιτυχία

Φωτογραφία: shutterstock

Η ρεβιθάδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής γαστρονομίας και αποτελεί το τέλειο comfort food για ένα κρύο βράδυ του χειμώνα.

Πρόκειται για απλό φαγητό, χορταστικό και ιδιαίτερα υγιεινό. Τα ρεβίθια αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και είναι σίγουρα από τα πιο προσιτά super foods που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνική κουζίνα.

Παρόλο που η συνταγή για μια νόστιμη ρεβιθάδα είναι εύκολη και διόλου μπελαλίδικη, υπάρχουν κάποια μυστικά που κάνουν μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα. Βασικός στόχος είναι να «δέσει» ωραία η φασολάδα μας προκειμένου να πετύχουμε την τέλεια υφή. Πώς γίνεται όμως αυτό;

Διαβάστε τα μυστικά για το τέλειο χύλωμα ρεβιθάδας στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή ρεβύθια μυστικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ