×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΚΙΜΑΣ

Απαχο κρέας, έντονη γεύση, με λίπος -Πώς θα επιλέξεις τον τέλειο κιμά σύμφωνα με το γούστο σου

Κεφτεδάκια σε πήλινο πιάτο, ντομάτα και κρεμμύδι
16|04|2019 | 08:23
Ο τρόπος να βρεις τον τέλειο κιμά για το φαγητό σου /Φωτογραφία: Shutterstock

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα μακαρόνια με κιμά ή στα κεφτεδάκια της μαμάς;

Πηγαίνοντας στον κρεοπώλη της γειτονιάς μας, ζητάμε ένα κιλό κιμά, συνήθως και τίποτα άλλο.

Κιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα και άλλα.

Στην Ελλάδα τον χρησιμοποιούμε πολύ, αφού μπορούμε να τον μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους.

Υπάρχουν κριτήρια στην επιλογή του τέλειου κιμά, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Εξαρτάται από το τι θέλετε να τον κάνετε, πώς θα τον μαγειρέψετε κ.α.

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά tips για την επιλογή του καλύτερου κιμά από το σωστό μέρος του ζώου.

Διαβάστε πώς θα επιλέξετε τον τέλειο κιμά για το φαγητό σας στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ