Pinsa Romana: Η ελαφριά, αλλά εξίσου γευστική εκδοχή της πίτσας που έτρωγαν στην αρχαία Ρώμη -Εύκολη συνταγή - iefimerida.gr

Pinsa Romana: Η ελαφριά, αλλά εξίσου γευστική εκδοχή της πίτσας που έτρωγαν στην αρχαία Ρώμη -Εύκολη συνταγή

Φωτογραφία: Shutterstock
Η Ιταλική παραδοσιακή εκδοχή της πίτσας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιταλική παραδοσιακή εκδοχή της πίτσας, η Pinsa, είναι ακόμη πιο λαχταριστή, ελαφριά και υγιεινή.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια ζεστή πίτσα, σερβιρισμένη απευθείας από τον φούρνο;

Όσο κι αν λατρεύουμε τις πολλές επιλογές και τις υπέροχες γεύσεις της, οι θερμίδες είναι αναμφισβήτητα ένας από τους λόγους που δεν την προσθέτουμε στο καθημερινό μας menu.

Η πίτσα είναι ένα από τα σνακ τα οποία μπορούν να καταναλωθούν και ως κυρίως γεύμα, αφήνοντας πάντα όμως μια αίσθηση τύψεων, λόγω των θερμίδων της.

Δείτε τη συνταγή για την παραδοσιακή Ιταλική πίτσα, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πίτσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ