Με σύκα, μέλι και γλυκάνισο φτιάχνουμε την πιο απολαυστική μαρμελάδα του Αυγούστου.
Ήρθε επιτέλους η εποχή των σύκων και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, εκτός από το να τα φάμε φρέσκα φυσικά, είναι να τα κάνουμε μαρμελάδα.
Έτσι θα διατηρήσουμε τη γλύκα και τη νοστιμιά τους σε βαζάκια για περισσότερο καιρό απολαμβάνοντάς την στο πρωινό μας και όχι μόνο.
Δείτε τη συνταγή για μαρμελάδα σύκο στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο