fbpx Κανόλι: Τα τυλιχτά γλυκά-κόλαση από τη Σικελία -Τραγανά απ' έξω με θεϊκή γέμιση | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
CANNOLI

Κανόλι: Τα τυλιχτά γλυκά-κόλαση από τη Σικελία -Τραγανά απ' έξω με θεϊκή γέμιση

κανόλι συνταγή
28|09|2020 | 13:00
Φωτογραφία: Shutterstock

Αν θέλετε να απολαύσετε ένα αυθεντικό ιταλικό γλυκό (πιο συγκεκριμένα από τη Σικελία), ξεχάστε το τιραμισού και το σεμιφρέντο.

Αυτά τα τόσο κομψά γλυκά που ονομάζονται κανόλι, είναι τόσο elegant στην εικόνα όσο και στη γεύση. Τα κανόλι (cannoli) κατάγωνται από τη Σικελία και είχαν προοριστεί για γλυκό του Καρναβαλιού. Ομως κάθε εποχή είναι ιδανική για ένα κανόλι.

Το μέγεθός τους μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τα γούστα και τη διάθεση. Υπάρχουν τα μικροσκοπικά cannulicchi, που μπορείς να τα καταβροχθίσεις με μια μπουκιά, αλλά και τα μεγάλα κανόλι που μπορείς να απολαμβάνεις για ώρα..

Δείτε την συνταγή στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ