fbpx Τι έχουν οι ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης και είναι τόσο γευστικοί; Το συστατικό που τους κάνει να λιώνουν στο στόμα | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΠΙΑΤΟ

Τι έχουν οι ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης και είναι τόσο γευστικοί; Το συστατικό που τους κάνει να λιώνουν στο στόμα

Ντοματοκεφτέδες, ντομάτες κομμένες
16|06|2019 | 12:42
To εκλεκτό πιάτο της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας/ Φωτογραφία: Shutterstock

Eίναι μια από τις γαστριμαργικές απολαύσεις όσων έτυχε να βρεθούν για διακοπές σε αυτό το όμορφο νησί των Κυκλάδων: ο λόγος για τους ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης.

Το πιάτο σερβίρεται από τα μικρά οικονομικά ταβερνάκια μέχρι τα πιο ακριβά γκουρμέ εστιατόρια. Οι ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης, αφράτοι μέσα και τραγανοί απ’έξω, έχουν την νοστιμιά του αλατιού που ισορροπεί την ένταση της γλύκας τους.

Αν και μπορείτε να βρείτε αρκετές εκδοχές της συνταγής, αυτή της Σαντορίνης δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία.

Το μυστικό που απογειώνει την γεύση της είναι και το κύριο συστατικό της. Ενα υλικό κάνει τους ντοματοκεφτέδες να λιώνουν στο στόμα και να καταναλώνονται σε χρόνο ρεκόρ. Toυς δίνει γεύση από ήλιο και θάλασσα.

Διαβάστε τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής -καθώς και το μυστικό που απογειώνει την γεύση τους-, στο Bovary.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ