fbpx Φριτάτα με μανιτάρια: Αυτή η ιταλική ομελέτα είναι σούπερ αφράτη και ελαφριά, ό,τι πρέπει για καλοκαίρι | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Φριτάτα με μανιτάρια: Αυτή η ιταλική ομελέτα είναι σούπερ αφράτη και ελαφριά, ό,τι πρέπει για καλοκαίρι

Φριτάτα
16|06|2020 | 12:54
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Μπορεί στην Ελλάδα να ορκιζόμαστε σε μια ομελέτα γεμάτη καλοκαιρινά λαχανικά, στην γειτονική Ιταλία όμως, μια άλλη εκδοχή έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση.

Η φριτάτα είναι ένα πανέμορφο πιάτο με βάση τα αυγά. Το αντίπαλον δέος της δικής μας, ελληνικής ομελέτας. Αυτή ωστόσο η συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου θα σας μυήσει στο καλοκαιρινό αυτό ιταλικό πιάτο χωρίς να κουραστείτε.

Αυτή η εύκολη και γρήγορη συνταγή για φριτάτα γίνεται με μανιτάρια -τα οποία της προσδίδουν μια υπέροχη γεύση. Προσθέστε σπανάκι και τυρί ρέμα και απολαύστε ένα υπέροχο σούπερ καλοκαιρινό πιάτο...

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ