Το Δειπνοσοφιστήριον και το Holy Llama ανακοινώνουν επίσημα την αποκλειστική συνεργασία τους

Επιδόρπιο - Σοκολατένια βάση με φουντούκι, bitter mousse, καραμέλα toffee και καραμελωμένο φουντούκι με πραλίνα

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 18:30, σε ένα cocktail party που φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι, το Δειπνοσοφιστήριον και το Holy Llama ανακοίνωσαν και επίσημα την αποκλειστική συνεργασία τους.

Καλεσμένοι στο Εστιατόριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι

Το Δειπνοσοφιστήριον εδώ και 25 χρόνια πρωτοπορεί και η ως τώρα πορεία του έχει αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή του για παροχή υψηλής ποιότητας διατροφικών επιλογών, που σέβονται τόσο το περιβάλλον όσο και την υγεία των πελατών του.

Κελλίνα Δημητριάδη - Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Για το Holy Llama, η διαδικασία παραγωγής ενός πιάτου είναι ιερή, οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας, τα ψωμιά και οι αλοιφές είναι βιολογικές και δεν χρησιμοποιούν έτοιμες ζύμες ή μείγματα. Όλα φτιάχνονται από την αρχή, με αγάπη και σεβασμό προς τον καταναλωτή, τα ζώα και το περιβάλλον.

Μαριάννα Γκιτσάκη (Σουρτούκω)

Η συνεργασία με το Holy Llama, που αρχικά ξεκίνησε ως ένα creative bakery με εξαιρετική φήμη στον χώρο του boulangerie, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο της φυτικής γαστρονομίας, αναπτύσσοντας τη δραστηριότητά του στον τομέα του catering. Κρουασάν, σφολιάτες, λαχταριστές γεμίσεις, παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές. Και όχι μόνο…

Μέσω αυτής της συνεργασίας, το Δειπνοσοφιστήριον είναι πλέον σε θέση να παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές εκλεπτυσμένου φαγητού για επίσημες δεξιώσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, για λίγα ή πολλά άτομα, street food για παιδικό πάρτι, θεματικό μενού για βάπτιση… Κάθε πελάτης, πλέον, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη φυτική γαστρονομία όπου κι αν το επιθυμεί. Η συνεργασία θα εμπλουτίσει τη διατροφική εμπειρία των πελατών και θα συμβάλει στην προώθηση της υγιεινής, φυτικής διατροφής.

Μενού

Δημήτρης Χριστοφιλέας - Εριέττα Κούρκουλου Λάτση - Κελλίνα Δημητριάδη - Δημήτρης Σκαρμούτσος

Αγγελική Δούκα (Ginger Communications) - Παναγιώτης Καρδερίνης

Miss Mimi Foodie - A Shiny Day

Blank Canvas (Holdaway Vineyard Sauvignon Blanc Marlborough 2023) - Prosecco Villa Sandi

Arrancini με κόκκινο ρύζι, λευκό φυτικό τυρί και pesto βασιλικού

Κατά τη διάρκεια του cocktail party, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κάποιες επιλεγμένες vegan γεύσεις, μέσω των οποίων πιστοποίησαν και οι ίδιοι πως μια plant-based επιλογή δεν υστερεί σε τίποτα από τις γεύσεις που έχουμε συνηθίσει.

Ανακαλύψτε τις εκλεκτές γεύσεις του Holy Llama τόσο στα εστιατόρια του ομίλου Δειπνοσοφιστήριον όσο και στο καφέ του Holy Llama (Νίκης 23, Αθήνα).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ