×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
JAPANESE CHEESECAKE

Βελούδινο ιαπωνικό cheesecake με μόνο τρία υλικά -Η συνταγή που έχει ενθουσιάσει το διαδίκτυο

Ιαπωνικό τσιζκέικ με φράουλες και ένα μπολ αυγά στο τραπέζι
05|05|2019 | 10:01
Συνταγή στο άψε σβήσε /Φωτογραφία: Shutterstock

Το cheesecake σουφλέ, φουσκώνει υπέροχα, είναι αφράτο, έχει υπέροχο χρώμα και απίθανη γεύση.

Η βελούδινη υφή του λιώνει στο στόμα, ενώ κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα κομμάτι από αυτό το cheesecake.

Το πιο ωραίο είναι ότι αυτό το cheesecake δεν περιέχει αλεύρι, βούτυρο ή ζάχαρη. Tα υλικά του είναι μόλις τρία: 120 γραμμάρια λευκή σοκολάτα, 3 κρόκοι αυγών, 120 γραμμάρια τυρί κρέμα.

H συνταγή αυτού του ιαπωνικού cheesecake έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο πριν από πέντε χρόνια και το βίντεο έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 11 εκατ. άνθρωποι.

Πολλοί από αυτούς που έφτιαξαν τη συνταγή του ιαπωνικού cheesecake έγραψαν αργότερα διθυραμβικές κριτικές στα σχόλια.

Διαβάστε τη συνταγή του ιαπωνικού cheesecake στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ