fbpx Tα πανεύκολα και πεντανόστιμα αυγά Μπένεντικτ του Δημήτρη Σκαρμούτσου είναι ιδανικά για κυριακάτικο brunch | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΣΠΙΤΙΚΟ BRUNCH

Tα πανεύκολα και πεντανόστιμα αυγά Μπένεντικτ του Δημήτρη Σκαρμούτσου είναι ιδανικά για κυριακάτικο brunch

Aυγά Μπένεντικτ με σολομό
05|01|2020 | 14:28
Ο,τι πρέπει για να πάει καλά η χρονιά/ Φωτογραφία: Shutterstock

Αν μια αγαπημένη σας γαστρονομική συνήθεια είναι το brunch και θέλετε να καταφέρετε να φτιάχνετε homemade πιάτα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα cafe restaurants της πόλης, τότε μια συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε είναι τα αυγά Mπένεντικτ του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Το να δημιουργήσετε ένα γευστικό brunch στο σπίτι σας είναι πιο απλό από όσο φαντάζεστε. Ενα από τα αγαπημένα πιάτα των foodies είναι τα αυγά Μπένεντικτ και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σας δείχνει μια εκδοχή τους που μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα.

Εδώ, τα αυγά Μπένεντικτ έχουν καπνιστό σολομό, δημιουργώντας ένα χορταστικό γεύμα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τα φτιάξετε, να βάλετε την καφετιέρα σε λειτουργία και να απολαύσετε ωραία brunch όλο το 2020.

Διαβάστε τα υλικά και την εκτέλεση, στο Bovary.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ