Μια παλιά αποθήκη ζάχαρης στο Περιστέρι μετατράπηκε σε εστιατόριο με μαμαδίστικα φαγητά -Από λαχανοντολμάδες μέχρι σκιουφιχτά - iefimerida.gr

Μια παλιά αποθήκη ζάχαρης στο Περιστέρι μετατράπηκε σε εστιατόριο με μαμαδίστικα φαγητά -Από λαχανοντολμάδες μέχρι σκιουφιχτά

Χορτοπιτάκια από το εστιατόριο Δάφνη
Φωτογραφία: Dafni/Fb
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν σου αρέσουν τα φαγητά που έχουν άρωμα... μαμάς, το εστιατόριο «Δάφνη» θα γίνει το αγαπημένο σου.

Ο Τάκης Ζαχαρόπουλος και η Αριστέα Βλάχου μεταμόρφωσαν μια παλιά αποθήκη ζάχαρης σε ένα μαγαζί, που βγάζει την αύρα του σπιτιού με ωραίες γήινες πινελιές και σε απόλυτη συνοχή παρουσιάζει ένα μενού που φλερτάρει με τις γευστικές μας μνήμες, χωρίς να λείπουν οι γαστρονομικές εκπλήξεις.

Εδώ και 24 χρόνια το εστιατόριο «Δάφνη» επιμένει στα παραδοσιακά φαγητά, με τα πιάτα ημέρας να κυριαρχούν στο μεσημεριανό μενού, ενώ το βράδυ οι κλασικές γεύσεις παντρεύονται μοναδικά με τις μοντέρνες τεχνικές.

Τα εποχιακά προϊόντα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μενού του εστιατορίου, όπως και η διάθεση της Αριστέας, η οποία ασχολείται με τη μαγειρική.

Διαβάστε περισσότερα για την παλιά αποθήκη ζάχαρης που μεταμορφώθηκε σε εστιατόριο, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ