Ετοιμάζουμε ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα γαλλικά επιδόρπια, το μιλφέιγ με μία εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Αν και δεν ανήκει στην ελληνική ζαχαροπλαστική παράδοση, έχει αγαπηθεί πολύ εδώ και χρόνια. Είναι ένα κομψό γλυκό με τραγανά, λεπτεπίλεπτα φύλλα σφολιάτας και αέρινη κρέμα βανίλιας, ιδανικό για όσους προτιμούν κάτι ανάλαφρο και όχι σοκολατένιο και κάθε μπουκιά είναι γεμάτη υφή, άρωμα και φινέτσα.
Διαβάστε τη συνταγή για μιλφέιγ στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο