Η πιο απλή συνταγή για μιλφέιγ-Έτοιμα φύλλα και κρέμα σε 10 λεπτά - iefimerida.gr

Η πιο απλή συνταγή για μιλφέιγ-Έτοιμα φύλλα και κρέμα σε 10 λεπτά

Μιλφέιγ
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμάζουμε ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα γαλλικά επιδόρπια, το μιλφέιγ με μία εύκολη και γρήγορη συνταγή.

Αν και δεν ανήκει στην ελληνική ζαχαροπλαστική παράδοση, έχει αγαπηθεί πολύ εδώ και χρόνια. Είναι ένα κομψό γλυκό με τραγανά, λεπτεπίλεπτα φύλλα σφολιάτας και αέρινη κρέμα βανίλιας, ιδανικό για όσους προτιμούν κάτι ανάλαφρο και όχι σοκολατένιο και κάθε μπουκιά είναι γεμάτη υφή, άρωμα και φινέτσα.

Διαβάστε τη συνταγή για μιλφέιγ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή γλυκό συνταγές για γλυκά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ