fbpx Αέρινη, γλυκιά πατσαβουρόπιτα -Με κρέμα και φύλλο, κάτι ανάμεσα σε μπουγάτσα και γαλακτομπούρεκο | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΣΥΝΤΑΓΗ

Αέρινη, γλυκιά πατσαβουρόπιτα -Με κρέμα και φύλλο, κάτι ανάμεσα σε μπουγάτσα και γαλακτομπούρεκο

Πατσαβουρόπιτα
14|09|2020 | 12:38
Φωτογραφία: Shutterstock

Οι γεύσεις, όπως και οι μυρωδιές, μπορούν να μας ταξιδέψουν στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας. Στην παιδική ηλικία, εκεί όπου όλα είναι πιο όμορφα, ξέγνοιαστα και αθώα.

Δύο από τα πιο ωραία, αλλά και κάπως μπελαλίδικα γλυκά, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι είναι η μπουγάτσα και το γαλακτομπούρεκο. Αέρινα φύλλα μπερδεύονται με την κρέμα και το σιρόπι δημιουργώντας γευστικές αναμνήσεις.

Η πατσαβουρόπιτα, είναι ίσως αυτό το γλυκό ταψιού που περικλείει τις υφές και τις εντάσεις και των δύο παραπάνω γλυκών και μπορεί να γίνει εύκολα στο σπίτι. Λαχταριστά, τραγανά και σιροπιαστά φύλλα μπερδεύονται γλυκά με τη μυρωδάτη αέρινη κρέμα, δημιουργώντας έναν γευστικό οργασμό.

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ