Ξυλοδαρμοί και απειλές με όπλο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το βίαιο παρελθόν του 29χρονου στον Νέο Κόσμο - iefimerida.gr

Ξυλοδαρμοί και απειλές με όπλο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το βίαιο παρελθόν του 29χρονου στον Νέο Κόσμο

Ο 29χρονος που κατηγορείται για δολοφονία από δόλο
Ο 29χρονος που κατηγορείται για δολοφονία από δόλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως γύρω από το περιστατικό ξυλοδαρμού του 58χρονου από τον 29χρονο στον Νέο Κόσμο, το οποίο φέρεται να οδήγησε τον πρώτο στον θάνατο.

Ο δράστης, 29χρονος Αλβανός και γνώστης πολεμικών τεχνών, ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που επιτέθηκε στον 58χρονο, ύστερα από προσωπική διένεξη μεταξύ τους, η οποία εξελίχθηκε σε βίαιο επεισόδιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 29χρονος, ο οποίος πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, έχει σοβαρό ποινικό μητρώο, με καταδικαστικές αποφάσεις για σειρά αδικημάτων, όπως κλοπές, επιθέσεις και απειλές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να έχει συλληφθεί τουλάχιστον 8 φορές τα τελευταία 3 χρόνια για αντίστοιχες επιθέσεις, ενώ το 2022 είχε επιτεθεί και σε υπάλληλο δημοτικής αστυνομίας στην Πλάκα με αποτέλεσμα να του σκίσει το μέτωπο σε σημείο πάνω από το αριστερό μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιτεθεί και σε έναν 52χρονο οδηγό φορτηγού.

Η εισβολή σε μεταφορική εταιρεία με όπλο

Οι αρχές, γνώριζαν την επικίνδυνη συμπεριφορά του νεαρού, όμως πολλές από τις επιθέσεις του είχαν κριθεί ως πλημμελήματα και όχι ως κακουργήματα, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Τον περασμένο Ιούνιο, μάλιστα, ο 29χρονος Αλβανός είχε εισβάλει σε μια μεταφορική εταιρεία με πιστόλι και είχε απειλήσει εργαζόμενους, ενώ είχε επιτεθεί και σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Τραγική διάσταση αποτελεί το γεγονός ότι ο 29χρονος είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού και η σύντροφός του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον 29χρονο κάνουν λόγο για έναν βίαιο και ασταθή χαρακτήρα, που προκαλούσε επεισόδια χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη αιτία.

Ο ξυλοδαρμός υπαλλήλου της δημοτικής αστυνομίας από τον 29χρονο Αλβανό

Η περίπτωση ξυλοδαρμού υπαλλήλου της δημοτικής αστυνομίας από τον 29χρονο Αλβανό, συνέβη πριν 3 χρόνια, σε δρόμο της Πλάκας, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος το 2022 εργαζόταν ως μεταφορέας, μαζί με έναν φίλο του. Κάποια στιγμή δύο άντρες της δημοτικής αστυνομίας τους πλησίασαν για έλεγχο. Εκεί αρχικά υπήρξε ένας λεκτικός διαπληκτισμός, και στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ένα αστυνομικό, ο 29χρονος τους είπε: «Αν αγγίξετε το όχημα, θα σας μαχαιρώσω».

Ο αστυνομικός και ο 29χρονος πιάστηκαν στα χέρια, με τον δεύτερο να ξυλοκοπά άγρια τον πρώτο, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Ο αστυνομικός που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού είπε χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια ενός αστυνομικού ελέγχου σε άλλο όχημα, αφού με εξύβρισε στην αρχή, έγινε πολύ επιθετικός. Όταν πήγα να ελέγξω το όχημά τους, μαζί με τον συνεργό του, αφού αντιστάθηκαν και με εξύβρισαν, έκανε όπισθεν και πήγε να με χτυπήσει με το όχημα. Εγώ προσπάθησε να διαφύγω. Πήγε να με χτυπήσει στην αρχή ο κύριος αυτός. Του κράτησα τα χέρια, ήρθαμε για λίγο σε χειροπάλη και όταν με χτύπησε το αυτοκίνητο τελικά, χάνω την ισορροπία μου. Μου κατάφερε δύο χτυπήματα γρήγορα, έδειχνε ότι είναι εκπαιδευμένος σε κάποια πολεμική τέχνη, στο κεφάλι, και πέσαμε κάτω μαζί. Καταδικάστηκε για βαριά σωματική βλάβη γιατί το μάτι είναι ακριβώς από κάτω, απλά πρόλαβα και έσκυψα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θανάσιμος διαπληκτισμός στον Νέο Κόσμο: Από τη λογομαχία στην τραγωδία

Το άγριο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στον Νέο Κόσμο κατέληξε σε μια απίστευτη τραγωδία, με θύμα τον 58χρονο και δράστη τον 29χρονο Αλβανό, ο οποίος σύμφωνα με την ομολογία του, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το θύμα μετά από σειρά συγκρούσεων και παρεξηγήσεων.

Το iefimerida παρουσίασε βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 58χρονου στον Νέο Κόσμο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Η ιστορία ξεκίνησε έξω από ένα γυμναστήριο της περιοχής, όπου οι δύο άντρες ήρθαν σε αρχική αντιπαράθεση. Όπως ισχυρίστηκε ο 29χρονος, η σύγκρουση κλιμακώθηκε όταν το θύμα τον ψέκασε με σπρέι πιπεριού, γεγονός που τον εξαγρίωσε και οδήγησε σε μια ανεξέλεγκτη επίθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η ΕΛΑΣ, το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί. Ο 58χρονος φέρεται να ακολούθησε τον 29χρονο μέχρι το γυμναστήριο, όπου αντάλλαξαν και πάλι λόγια. Κατά τη διάρκεια της νέας σύγκρουσης, ο 58χρονος χρησιμοποίησε το σπρέι πιπεριού, το οποίο βρέθηκε αργότερα στο όχημα του, ενώ οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή της επίθεσης.

Εκτός από τις μαρτυρίες και το υλικό από τις κάμερες, η αστυνομία έχει βρει μια φωτογραφία στο κινητό του θύματος, που δείχνει τη μοτοσικλέτα του 29χρονου, με την οποία τον καταδίωξε για περίπου 10 λεπτά μετά τη νέα αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι αρχές εξετάζουν και ένα άλλο ενδεχόμενο, καθώς πιθανολογείται ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης διαφωνίας ο 58χρονος οδηγούσε το ταξί του (ήταν επαγγελματίας οδηγός ταξί), κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μετά τον διαπληκτισμό, ο 58χρονος φέρεται να πήγε σπίτι του στα Πετράλωνα, να πήρε το σπρέι πιπεριού και να επέστρεψε στο σημείο με το λευκό ΙΧ του, και όχι με το ταξί, πιθανώς για να αποφύγει να εμπλέξει επιβάτη στο περιστατικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ενδεχόμενο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέος Κόσμος Αλβανός θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ