Επιχείρηση για τη σύλληψη 29χρονου, ο οποίος πυροβολούσε κατά ριπάς έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Τρούμπας στον Πειραιά, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι Αρχές.
Την επιχείρηση οργάνωσε η υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.).
Ο δράστης εντοπίστηκε σε οικισμό στα Άνω Λιόσια και συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση που στήθηκε από τις Αρχές.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 29χρονος είχε ανοίξει πυρ με τροποποιημένο πιστόλι έξω από κατάστημα διασκέδασης, προκαλώντας πανικό και θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή κατοίκων και θαμώνων.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη δημιουργία ειδικής επιχειρησιακής ομάδας, η οποία και ταυτοποίησε άμεσα τον δράστη. Κατά την αστυνομική επιχείρηση, ο 29χρονος επιχείρησε να διαφύγει πηδώντας σε ταράτσα και έπειτα στον δρόμο, αλλά ακινητοποιήθηκε παρά τη σθεναρή αντίστασή του.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, απειλή, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς έχει μακρύ ποινικό παρελθόν, καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν 26 φορές για αδικήματα, όπως ληστείες, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβιάσεις και κλοπές.
Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.