Τροχαίο στις Αχαρνές: Αυτοκίνητο παρέσυρε 9χρονη που έκανε ποδήλατο -Δίνει μάχη για τη ζωή της - iefimerida.gr

Τροχαίο στις Αχαρνές: Αυτοκίνητο παρέσυρε 9χρονη που έκανε ποδήλατο -Δίνει μάχη για τη ζωή της

Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ / Φωτογραφία αρχείου: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στις Αχαρνές, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε μία 9χρονη που έκανε ποδήλατο.

Σύμφωνα με το OPEN, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Νικολάου Μονάκη και οδηγός του οχήματος ήταν μία 58χρονη γυναίκα.

Στη ΜΕΘ η 9χρονη - Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Η ανήλικη, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, μεταφέρθηκε στο «Μητέρα» όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο Αχαρνές Μενίδι ΜΕΘ ποδήλατο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ