Τροχαίο στις Αφίδνες: Σε απόσταση 20 μέτρων εκτινάχθηκαν τα καθίσματα -Πώς έγινε το δυστύχημα - iefimerida.gr

Τροχαίο στις Αφίδνες: Σε απόσταση 20 μέτρων εκτινάχθηκαν τα καθίσματα -Πώς έγινε το δυστύχημα

Τροχαίο
Φωτογραφίες: INTIMENEWS / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τρεις τραυματίστηκαν -οι δύο σοβαρά- στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/10) στην περιοχή των Αφιδνών.

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 5:30 το πρωί, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς την Αθήνα.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Τροχαίας που μεταδίδει η ΕΡΤ, ένα μπλε αυτοκίνητο με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξαιτίας της βροχής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα μαύρο Ι.Χ., στο οποίο επέβαινε ένας οδηγός. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με συνέπεια τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ακόμη τρεις να τραυματιστούν.

Σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, η δύναμη της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη, που καθίσματα εκτινάχθηκαν σε απόσταση έως και 20 μέτρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσπαθούσαν για ώρα να τους απεγκλωβίσουν

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με δεκαπέντε πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν για αρκετή ώρα να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες των οχημάτων.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο παράδρομος της Εθνικής Οδού παρέμεινε κλειστός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των συντριμμιών.

Η Τροχαία διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Δείτε εικόνες από το τροχαίο στον παράδρομο της Αθηνών-Λαμίας:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: INTIME NEWS / ΖΗΣΗΣ ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ