Απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη: Aυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και πέφτει πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα - iefimerida.gr

Απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη: Aυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και πέφτει πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα

Aυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και πέφτει πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Κρήτη
Aυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και πέφτει πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει καρέ-καρέ το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (12/07) στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο με δύο τουρίστες εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και σταθμευμένα οχήματα, πριν ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Στο οπτικό υλικό που δημοσίευσε το neakriti, το όχημα φαίνεται να κινείται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και, σε κάποια στιγμή, να σηκώνεται κυριολεκτικά στον αέρα, πριν ξεκινήσει η ανεξέλεγκτη πορεία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθεί σφοδρή πρόσκρουση σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές, ενώ οι εικόνες αποτυπώνουν και τις στιγμές πανικού που επικράτησαν αμέσως μετά το ατύχημα.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, εργαζόμενοι και πολίτες που βρίσκονταν σε επιχειρήσεις απέναντι από το σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες, αλλά και όσους βρίσκονταν κοντά στα οχήματα που παρασύρθηκαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν δεν είχε βγει από το αυτοκίνητο, θα ήταν νεκρός»

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη σφοδρότητα του τροχαίου, υποστηρίζοντας ότι το όχημα κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα.

«Το αυτοκίνητο ερχόταν από τα Μάλια προς το Ηράκλειο μέσω της παλιάς εθνικής οδού. Στη στροφή κινούνταν με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Ένα παιδί μάς είπε ότι στη Σταλίδα τού έκανε προσπέραση με περίπου 200 χιλιόμετρα την ώρα. Δεν δικαιολογούνται διαφορετικά ούτε οι ζημιές ούτε το αποτύπωμα που άφησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως περιέγραψε, το όχημα προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ανετράπη, χτύπησε διαδοχικά τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία επιχείρηση, πριν καταλήξει σε δέντρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ένας εργαζόμενός του τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς τη στιγμή της πρόσκρουσης βρισκόταν δίπλα στο αυτοκίνητό του.

«Στάθηκε πολύ τυχερός. Είχε κατέβει από τη θέση του οδηγού και πήγε στην πίσω πόρτα, όταν το αυτοκίνητο παρασύρθηκε και τον χτύπησε. Αν βρισκόταν ακόμη στη θέση του οδηγού, θα ήταν νεκρός», είπε.

Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο τουρίστες, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Η γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί πριν φτάσει η Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, φέροντας ελαφρά τραύματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας άνδρας που βρισκόταν μέσα σε ένα από τα σταθμευμένα οχήματα, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τη σύγκρουση.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:00 το πρωί στον παλαιό εθνικό δρόμο της Χερσονήσου, με τις αρμόδιες Αρχές να διερευνούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην απώλεια ελέγχου του οχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο Κρήτη Χερσόνησος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ