Τροχαίο στα Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3χρονο -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι - iefimerida.gr

Τροχαίο στα Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3χρονο -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι

nosokomeio xania
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε ένα αγοράκι ηλικίας 3 ετών, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης, κοντά στα ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με το zarpanews, αυτοκίνητο παρέσυρε το παιδί, το οποίο αρχικά μεταφέρθηκε από τους γονείς σε ιδιωτική κλινική που βρίσκεται κοντά στο σημείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων με τραύματα στο κεφάλι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί φέρει τραύματα στο κεφάλι.

Για το λόγο αυτό και κατά την εκτίμηση της κατάστασής του αποφασίστηκε να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο Χανιά 3χρονος αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ