Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Νέα Φιλαδέλφεια και Αγίους Αναργύρους - iefimerida.gr

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Νέα Φιλαδέλφεια και Αγίους Αναργύρους

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας / INTIME: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΔΩΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αποδόμηση και σύλληψη συμμορίας αλλοδαπών, που διακινούσαν ναρκωτικά σε περιοχές της Αττικής προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών.

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Νέα Φιλαδέλφεια και Αγίους Αναργύρους.

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 28, 25 και 20 ετών

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση συνελήφθησαν, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 28, 25 και 20 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή της Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τη δράση της συμμορίας, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε τρεις οικίες-«καβάτζες», όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 798 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 720 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και 226 γραμμάρια ηρωίνης. Παράλληλα, βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα ρόπαλο, το χρηματικό ποσό των 835 ευρώ, καθώς και υλικά συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ