Τρεις κρατούμενοι από τα Διαβατά στο νοσοκομείο μετά από φωτιά στις φυλακές - iefimerida.gr

Τρεις κρατούμενοι από τα Διαβατά στο νοσοκομείο μετά από φωτιά στις φυλακές

Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκη
Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» / Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν τρεις κρατούμενοι των φυλακών Διαβατών έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο κελί τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα ενώ η φωτιά προκλήθηκε σε στρώμα του κελιού. Αποτέλεσμα ήταν ένας αλλοδαπός και δύο ημεδαποί κρατούμενοι να μεταφερθούν στο εφημερεύον νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα για τις πρώτες βοήθειες.

Στις φυλακές έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς ενώ συνέδραμαν και δυνάμεις της εξωτερικής φρουράς του σωφρονιστικού ιδρύματος. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φυλακές Διαβατά φωτιά νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ