Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε δεύτερη σορός μετά τη φωτιά, φόβοι ότι πρόκειται για το παιδί που αγνοείται - iefimerida.gr

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε δεύτερη σορός μετά τη φωτιά, φόβοι ότι πρόκειται για το παιδί που αγνοείται

Πυροσβεστικό όχημα τη νύχτα
Πυροσβεστικό όχημα τη νύχτα / Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και δεύτερη σορός εντοπίστηκε κοντά στον οικισμό Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, ως αποτέλεσμα της μεγάλης φωτιάς που εκδηλώθηκε σήμερα.

Η σορός, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε από πυροσβεστικές δυνάμεις εντός οικίας στη δασική έκταση πλησίον του οικισμού Λητή.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες είχαν εντοπίσει τη σορό ενός άνδρα εντός δασικής έκτασης στα όρια με τον οικισμό Λητή, πλησίον της ίδιας οικίας.

Επίσης πλησίον της ίδιας οικίας, οι πυροσβεστικές δυνάμεις απεγκλώβισαν και μια γυναίκα με εγκαύματα, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η σορός του άνδρα διαπιστώθηκε ότι είναι 66χρονος συνταξιούχος καθηγητής, η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού είναι 60 χρόνων.

Πλέον, αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση της δεύτερης σορού. Πάντως, η δεύτερη σορός που βρέθηκε προσομοιάζει σε διαστάσεις -καθώς είναι σε κακή κατάσταση- με αυτή ενός παιδιού της ηλικίας αυτού που αγνοείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ