Τραγωδία στα Χανιά: Δύο νεκροί σε τροχαίο με μηχανή στον Πλατανιά - iefimerida.gr

Τραγωδία στα Χανιά: Δύο νεκροί σε τροχαίο με μηχανή στον Πλατανιά

Τροχαίο στην Κρήτη
Τροχαίο στην Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκροί ανασύρθηκαν ένας 28χρονος και ένας 34χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα με μηχανή, που σημειώθηκε το βράδυ στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, το δυστύχημα σημειώθηκε μετά τον κόμβο του Ταυρωνίτη, με κατεύθυνση προς Κολυμπάρι. Οι δύο άνδρες επέβαιναν σε δίκυκλο, το οποίο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του.

Από την εκτροπή, οι δύο επιβάτες εκτινάχθηκαν από το δίκυκλο και τραυματίστηκαν σοβαρά.

Παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν στη ζωή.

Οδηγός που περνούσε από το σημείο μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο: «Το μηχανάκι δούλευε ακόμα, τα κράνη τους ήταν σε απόσταση, το ένα σπασμένο. Πήρα τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο ήρθε από το Κολυμπάρι πάρα πολύ γρήγορα. Οι διασώστες ακολούθησαν το πρωτόκολλο, ενώ σε λίγα λεπτά ήρθε και δεύτερο ασθενοφόρο από το Καστέλι με γιατρό».

Η τροχαία έχει αναλάβει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ