Ποια είναι η 37χρονη Ιταλίδα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο bachelorette πάρτι της στη Μύκονο -Εργαζόταν στο εργοστάσιο της Prada - iefimerida.gr

Ποια είναι η 37χρονη Ιταλίδα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο bachelorette πάρτι της στη Μύκονο -Εργαζόταν στο εργοστάσιο της Prada

H 37χρονη Ιταλίδα που έχασε τη ζωή της στη Μύκονο
H 37χρονη Ιταλίδα που έχασε τη ζωή της στη Μύκονο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 37χρονη Σάρα Τσεκαντίνι ήταν έτοιμη να κάνει ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη ζωή της, όταν όλα σταμάτησαν τραγικά στη Μύκονο. Η ιστορία της Ιταλίδας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο bachelorette πάρτι της σοκάρει.

Η Σάρα, κάτοικος ενός μικρού χωριού κοντά στο Αρέτσο στην Τοσκάνη, ζούσε με τον σύντροφό της και ήταν μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, μόλις τριών ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το επόμενο Σάββατο θα παντρεύονταν με τον σύντροφό της. Λίγο πριν το χαρμόσυνο αυτό γεγονός είχε έρθει με τις φίλες της για διασκέδαση στη Μύκονο, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε τροχαίο και η ίδια έχασε τη ζωή της.

Όπως γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η 37χρονη μοίραζε την καθημερινότητά της ανάμεσα στα αγαπημένα της πρόσωπα και στην καριέρα της. Εργαζόταν για τον όμιλο Prada από το 2013 και συγκεκριμένα στο κεντρικό εργοστάσιο στο Valvigna, στην Terranuova Bracciolini, έναν σημαντικό βιομηχανικό κόμβο παραγωγής και ανάπτυξης συλλογών δερμάτινων ειδών για τις μάρκες Prada και Miu Miu. Η 37χρονη εργαζόταν στο οικονομικό τμήμα του εργοστασίου.

Η είδηση ​​του πρόωρου θανάτου της επηρέασε βαθιά την κοινότητα του Αρέτσο, τους φίλους της και τους συναδέλφους της. Η εταιρεία, μόλις έμαθε για την τραγωδία, διέταξε το κλείσιμο των εγκαταστάσεων σε ένδειξη πένθους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύ σοβαρά τραύματα, πέθανε στο νοσοκομείο

Η Σάρα τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα σε έναν δρόμο της Μυκόνου. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε χτυπήθηκε από άλλο, με συνέπεια να τραυματιστούν και οι τέσσερις επιβαίνουσες, εκείνη σοβαρότερα.

Η 37χρονη μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο του νησιού και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της, στη Σύρο. Παρά τις προσπάθειες να σωθεί η ζωή της, η Σάρα Τσεκαντίνι πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Η ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα, γράφει η ιταλική La Nazione, ενημέρωσε για το τροχαίο την αδελφή της Σάρας, η οποία αναχώρησε αμέσως από το Αρέτσο για τη Μύκονο μαζί με τη μητέρα τους, «παρέχοντας κάθε απαραίτητη βοήθεια, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας επαναπατρισμού της σορού της», ανακοίνωσε το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών. Ο επαναπατρισμός της σορού της θα γίνει αφού πρώτα γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λένε τα ιταλικά ΜΜΕ

Όπως είναι λογικό, η είδηση του θανάτου της Σάρας Τσεκαντίνι συγκλόνισε τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία παρακολουθούν στενά την υπόθεση. Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, που μετέτρεψε μια γιορτή χαράς σε εφιάλτη.

Η είδηση σκόρπισε βαθιά θλίψη στην επαρχία του Αρέτσο στην Τοσκάνη.

Σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου, ο ιταλικός τύπος, βασιζόμενος και σε ρεπορτάζ της εφημερίδας La Nazione, αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή του San Giovanni Valdarno

Το κλίμα οδύνης αποτυπώνεται και στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η κοινότητα του San Giovanni Valdarno, γενέτειρα του συντρόφου της και περιοχή που διέμενε, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια όλων.

«Η κοινότητά μας είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό της Σάρας Τσεκαντίνι, θύματος τροχαίου δυστυχήματος στην Ελλάδα, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της. Μια είδηση που προκάλεσε σοκ και πόνο σε ολόκληρο το Valdarno. Η Σάρα ήταν μια νέα γυναίκα, μια αξιόλογη επαγγελματίας. Το Σάββατο επρόκειτο να παντρευτεί τον Λούκα Μπουτζιάλι. Σύσσωμη η κοινότητα στέκεται με αγάπη και εγγύτητα δίπλα στην οικογένεια της Σάρας, στο μικρό της κορίτσι, στον Λούκα και σε όλους τους αγαπημένους τους, μοιραζόμενη έναν πόνο που έχει σημαδέψει βαθιά την περιοχή μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλίδα Μύκονος τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ