Θρίλερ στην Κόρινθο με τον 22χρονο που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος από μαχαίρι στον λαιμό και κατέληξε.
Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου ενός 22χρονου αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου με τραύματα στον λαιμό και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γιατρός του Νοσοκομείου Κορίνθου ενημέρωσε ότι είχε διακομιστεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ένας άνδρας 22 ετών με ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης του περιστατικού απεβίωσε.
Τον βρήκε ο αδελφός του μαχαιρωμένο, στο σαλόνι του σπιτιού τους
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 22χρονο βρήκε τραυματισμένο ο αδελφός του, στο σαλόνι του σπιτιού του στην τοπική κοινότητα Άσσου, και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου για την υπόθεση, λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν τον 22χρονο, ενώ πραγματοποιούν έρευνες στο σπίτι όπου βρέθηκε τραυματισμένος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ