Θρίλερ στην Κόρινθο με τον 22χρονο νεκρό με μαχαιριά στον λαιμό -Τον βρήκε ο αδελφός του να αιμορραγεί, στο σαλόνι - iefimerida.gr

Θρίλερ στην Κόρινθο με τον 22χρονο νεκρό με μαχαιριά στον λαιμό -Τον βρήκε ο αδελφός του να αιμορραγεί, στο σαλόνι

Ασθενοφόρο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρίλερ στην Κόρινθο με τον 22χρονο που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος από μαχαίρι στον λαιμό και κατέληξε.

Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου ενός 22χρονου αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου με τραύματα στον λαιμό και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γιατρός του Νοσοκομείου Κορίνθου ενημέρωσε ότι είχε διακομιστεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ένας άνδρας 22 ετών με ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης του περιστατικού απεβίωσε.

Τον βρήκε ο αδελφός του μαχαιρωμένο, στο σαλόνι του σπιτιού τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 22χρονο βρήκε τραυματισμένο ο αδελφός του, στο σαλόνι του σπιτιού του στην τοπική κοινότητα Άσσου, και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου για την υπόθεση, λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν τον 22χρονο, ενώ πραγματοποιούν έρευνες στο σπίτι όπου βρέθηκε τραυματισμένος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόρινθος 22χρονος έρευνες θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ