Μεγάλη ένταση επικράτησε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ, στη γραμμή Κουφάλια – Θεσσαλονίκη, όταν ένας επιβάτης επιχείρησε να επιτεθεί σε μία γυναίκα.
Η παρέμβαση της φίλης της γυναίκας και του οδηγού του λεωφορείου απέτρεψε τα χειρότερα, με τον άνδρα να απομακρύνεται τελικά από το όχημα.
Θεσσαλονίκη: Στο βίντεο φαίνεται η προσπάθεια του άνδρα να επιτεθεί στη γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο λεωφορείο
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, ο επιβάτης επιχείρησε να επιτεθεί προς τη γυναίκα, και η φίλη της ειδοποίησε τον οδηγό, ο οποίος με την σειρά του, τους είπε να μεταφερθούν στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.
Ωστόσο, ο επιβάτης τις πλησίασε ξανά, ενώ οι υπόλοιποι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν για να προστατεύσουν το κορίτσι. Ο οδηγός ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, κατεβάζοντας τον άνδρα από το λεωφορείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πρόκειται για άτομο που είναι ήδη γνωστό στις Αρχές.