Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 61χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος φορτηγό - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 61χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος φορτηγό

Περιπολικό στον δρόμο
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη άνδρα 61 ετών που εντοπίστηκε στη Δ. Θεσσαλονίκη να οδηγεί μεθυσμένος φορτηγό προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού-Ευόσμου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πραγματοποίησαν έλεγχο με ηλεκτρονική συσκευή για τον προσδιορισμό αλκοόλης στον εκπνεόμενο αέρα, με θετικό αποτέλεσμα. Ο οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση του ΚΟΚ και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης 38χρονος ημεδαπός να οδηγεί Ι.Χ., ενώ την προηγούμενη ημέρα τού είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης καθώς στερείτο ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη φορτηγό μεθυσμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ