Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλετιστής έτρεχε με 142 χλμ./ώρα σε δρόμο με όριο τα 50 - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλετιστής έτρεχε με 142 χλμ./ώρα σε δρόμο με όριο τα 50

Μπλόκο Τροχαίας
Μπλόκο Τροχαίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ταχύτητα 142 χιλιομέτρων την ώρα -σχεδόν τριπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο- εντοπίστηκε να κινείται 46χρονος μοτοσικλετιστής στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας τον εντόπισαν τα ξημερώματα στο 80ό χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 46χρονος οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του με 142 χλμ./ώρα, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι μόλις 50 χλμ./ώρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ