Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 30χρονου για μεταφορά παράτυπων μεταναστών που προσπάθησαν να διαφύγουν - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 30χρονου για μεταφορά παράτυπων μεταναστών που προσπάθησαν να διαφύγουν

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας / EUROKINISSI: Βασίλης Παπαδόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης έπεσε 30χρονος Ρουμάνος, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών παράτυπων μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε, χθες το βράδυ, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, όταν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ακινητοποίησαν το όχημα που οδηγούσε. Στις πίσω θέσεις βρέθηκαν τρεις αλλοδαποί, από το Ιράν και το Ιράκ, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις διακινούμενοι επιχείρησαν κατά τον έλεγχο να διαφύγουν- συνελήφθησαν όμως ύστερα από πεζή καταδίωξη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν παραληφθεί το μεσημέρι της ίδιας μέρας από δασώδη περιοχή κοντά στον ποταμό Έβρο και -κατά δήλωσή τους- είχαν καταβάλει 5.000 ευρώ, ο καθένας, σε άγνωστους, με σκοπό να φτάσουν στην Ελβετία που ήταν ο τελικός τους προορισμός.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη Σύλληψη μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ