Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά κοκαΐνης, τρεις συλλήψεις - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά κοκαΐνης, τρεις συλλήψεις

Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκη
Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης / Φωτογραφία: ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον 4ο ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να απολογηθούν τρεις Αλβανοί υπήκοοι που συνελήφθησαν ύστερα από την κατάσχεση άνω των 2 κιλών κοκαΐνης.

Τη ναρκωτική ουσία κατηγορούνται ότι κατείχαν από κοινού οι τρεις (22, 50 και 36 ετών) και επρόκειτο να διακινήσουν.

Είχε προηγηθεί έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, που κορυφώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν συνελήφθη ο 36χρονος στον σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς στην Πιερία, όπου εντοπίστηκε να μεταφέρει με αυτοκίνητο δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 2 κιλά και 5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του οδηγού, ενώ ακολούθησε έρευνα σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθησαν οι υπόλοιποι δύο εμπλεκόμενοι, και κατασχέθηκαν επιπλέον ποσότητες κοκαΐνης (συνολικά 65 γραμμάρια), εκ των οποίων κάποιες στα σκαλιά της εισόδου της πολυκατοικίας.

Συνολικά κατασχέθηκαν 2 κιλά και 115,5 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 2.630 ευρώ, το αυτοκίνητο, επτά κινητά τηλέφωνα και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη κοκαίνη συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ