Θεσσαλονίκη: Επιχείρησαν να ξηλώσουν ΑΤΜ -Το έδεσαν για να το τραβήξουν με το αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Επιχείρησαν να ξηλώσουν ΑΤΜ -Το έδεσαν για να το τραβήξουν με το αυτοκίνητο

Σέρρες, περιπολικό
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο κακοποιών βρέθηκε τα ξημερώματα ένα ΑΤΜ το οποίο βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο σούπερ μάρκετ, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Γύρω στις 03:30 άγνωστοι μετέβησαν σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης και επιχείρησαν να ξηλώσουν το ΑΤΜ ρυμουλκώντας το με αυτοκίνητο.

Η επιχειρηση ωστόσο δεν πήγε καλα για τους ίδιους, δεν τα κατάφεραν, παρότι έκαναν ζημιά στο μηχάνημα, και έφυγαν με άδεια χέρια. Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΜ Θεσσαλονίκη σούπερ μάρκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ