Απίστευτη απάτη στη Θεσσαλονίκη – Πήγε σε ενεχυροδανειστήριο και τους πούλησε κάλπικα χρυσαφικά - iefimerida.gr

Απίστευτη απάτη στη Θεσσαλονίκη – Πήγε σε ενεχυροδανειστήριο και τους πούλησε κάλπικα χρυσαφικά

Κοσμήματα
Κοσμήματα / ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα απάτης έπεσε ένας ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστήριου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αγόρασε από πελάτη κάλπικα χρυσαφικά για 2.200 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, ένας 62χρονος από την Κροατία εμφανίστηκε στο κατάστημα αγοράς χρυσού στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, με δύο αλυσίδες και ένα ζευγάρι «χρυσά» σκουλαρίκια.

Ο 62χρονος κατάφερε να πείσει τον ιδιοκτήτη για τη γνησιότητα των κοσμημάτων, τα οποία πούλησε έναντι 2.200 ευρώ. Μετά όμως διαπιστώθηκε ότι ήταν κάλπικα.

Επέστρεψε για να πουλήσει ξανά ψεύτικο κόσμημα

Δύο μέρες αργότερα – και αφού ο ιδιοκτήτης του ενεχυροδανειστήριου είχε καταλάβει ότι είχε εξαπατηθεί – ο 62χρονος  επέστρεψε στο κατάστημα για να πουλήσει ακόμη ένα ψεύτικο κόσμημα- μία «χρυσή» αλυσίδα.

Αυτή την φορά όμως ο ιδιοκτήτης υποψιάστηκε τον 62χρονο και ενημέρωσε τις Αρχές, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου - Αναλήψεως να προχωρήσουν στη σύλληψή του, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ