Θεσσαλονίκη: 34χρονος έκρυβε ηρωίνη σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: 34χρονος έκρυβε ηρωίνη σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο

Έκρυβε την ηρωίνη σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο
Έκρυβε την ηρωίνη σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 34χρονου άνδρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών προχώρησαν χθες σε περιοχή της Δ. Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες εντοπίστηκε ο 34χρονος σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο που χρησιμοποιούσε, εκεί όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 113,7 γραμμαρίων.

Επίσης από την κατοχή του κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

* φωτογραφία Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ