Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο από τη στιγμή που αφοπλίζουν τον Ισπανό «σαμουράι» που εισέβαλε με σπαθί σε ταβέρνα - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο από τη στιγμή που αφοπλίζουν τον Ισπανό «σαμουράι» που εισέβαλε με σπαθί σε ταβέρνα

Η στιγμή που αφοπλίζουν 64χρονο Ισπανό «σαμουράι» στη Θεσσαλονίκη
Η στιγμή που αφοπλίζουν 64χρονο Ισπανό «σαμουράι» στη Θεσσαλονίκη / ΣΚΑΪ / Glomex
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας, από το περιστατικό με τον Ισπανό σαμουράι στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο 64χρονος κάθισε και έφαγε στην ταβέρνα, αλλά από την αρχή προκαλούσε εντάσεις. Κάποια στιγμή έφυγε, πήγε στο όχημά του και γύρισε ξανά με ένα σπαθί, που είχε κρυμμένο στην πλάτη του. Όταν άρχισε να πειράζει μια γυναίκα με ένα μωρό, τότε ο 45χρονος που δέχθηκε την επίθεση προσπάθησε να τον απομακρύνει και του έλεγε να φύγει. Ο 64χρονος προσπάθησε να χτυπήσει με το σπαθί τον 45χρονο και να τον τραυματίσει σοβαρά.

Για καλή τύχη όλων, εκείνη τη στιγμή σε κοντινή απόσταση ήταν αστυνομικοί και αμέσως έφτασαν στο σημείο. Με τη βοήθεια του 45χρονου τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες, όπως φαίνεται στο νέο βίντεο ντοκουμέντο του ίδιου μέσου.

Δείτε βίντεο από τον αφοπλισμό του «σαμουράι» στη Θεσσαλονίκη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη σπαθί Σαμουράι ταβέρνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ