Με προσωπικό ασφαλείας κινούνται σήμερα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις για την Πρωτομαγιά.
Τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ εκτελούνται περιορισμένα, ενώ κανονικά λειτουργούν τα ειδικά διαμορφωμένα οχήματα για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που συνδέει το ΚΤΕΛ με το Αεροδρόμιο, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.
ΟΑΣΘ: Με προσωπικό ασφαλείας οι μετακινήσεις
Οι επιβάτες καλούνται να προγραμματίσουν έγκαιρα τις μετακινήσεις τους, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές στα δρομολόγια.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία, συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για την ίδια ημέρα η ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο