Τέλος οι τζαμπατζήδες στο Μετρό και τα λεωφορεία της Αθήνας -Τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Τέλος οι τζαμπατζήδες στο Μετρό και τα λεωφορεία της Αθήνας -Τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη

Εισιτήριο
Εισιτήριο Μετρό της Αθήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συγκεκριμένα μέτρα έχει παταχθεί κάθε προσπάθεια εισιτηριοδιαφυγής στα ΜΜΜ της πρωτεύουσας, σε αντίθεση με τη Θεσσαλονίκη όπου παραμένει το πρόβλημα κυρίως στους νεότερους επιβάτες.

Τεράστια είναι η απώλεια εσόδων που επιφέρει στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής/λαθρεπιβίβασης. Επιβάτες εισέρχονται στα αστικά λεωφορεία τα τραμ και τα τρόλεϊ δίχως εισιτήριο, ενώ στο Μετρό «κολλάνε» στον προπορευόμενο συνεπή συνεπιβάτη που περνάει τις πύλες, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο την έκδοση εισιτηρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ