Καλαμαριά: Η σοκαριστική συνομιλία μεταξύ των φίλων του δράστη -«Έσφαξαν Τούρκο» -«Μακάρι να πεθάνει» [βίντεο] - iefimerida.gr

Καλαμαριά: Η σοκαριστική συνομιλία μεταξύ των φίλων του δράστη -«Έσφαξαν Τούρκο» -«Μακάρι να πεθάνει» [βίντεο]

Το σημείο που δέχτηκε τη μαχαιριά ο 20χρονος
Το σημείο που δέχτηκε τη μαχαιριά ο 20χρονος / Φωτογραφία: Eurokinissi
EΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ

Σοκαριστική είναι η συνομιλία που έρχεται στο «φως» μετά τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά.

Oι αρχές έχουν στην κατοχή τους τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 20χρονου. Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, στη συνομιλία ακούγεται άτομο να εύχεται να πεθάνει ο 20χρονος.

«Μακάρι να πεθάνει» ακούγεται να λέει, ενώ σε άλλο σημείο της συνομιλίας κάποιος λέει πως «έσφαξαν Τούρκο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Έσφαξαν Τούρκο
  • Ναι, τον γ...... μάγκες
  • Μια χαρά άρα. Μακάρι να πεθάνει.
  • Μπράβο το αλάνι. Σοβαρά είναι;
  • Πείτε του να πετάξει το κινητό του.
  • Νόμιζε ότι πήγαν να τον κλέψουν.
  • Μάγκες μήπως δείρατε κανέναν πιο πριν;
  • Θα μαζευτούμε.
  • Μάγκες έχει γίνει μ......, τέζα ήταν ο Τούρκος. Έφυγε με ασθενοφόρο.
  • Βγείτε όλοι από την ομαδική.
  • Βγείτε όλοι!
  • Αυτός δεν αναπνέει!

Δικηγόρος πατέρα Κλεομένη: Αυτό είναι κτηνωδία

Άφωνος δηλώνει ο δικηγόρος του πατέρα του άτυχου Κλεομένη, καθώς, όπως λέει, φίλοι του κατηγορούμενου πανηγυρίζουν μετά το φονικό.

«Είχαμε πληροφορίες για τέτοιου είδους συζητήσεις. Πραγματικά, έχω μείνει άφωνος. Αυτό είναι κτηνωδία, εφόσον έχει δολοφονηθεί ο Κλεομένης να πανηγυρίζουν», ανέφερε στο Mega o Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος του πατέρα του 20χρονου Κλεομένη, που έχασε τη ζωή του από επίθεση με μαχαίρι σε συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πληροφορίες λένε πως οι άνθρωποι αυτοί είναι μέλη ενός συνδέσμου και «οι περισσότεροι από αυτούς είναι αυτοί που φυγαδεύουν τον δράση της δολοφονίας», συμπλήρωσε ο κ. Αλεξανδρής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης τηλεφωνεί σε σημαντικότατο αθλητικό παράγοντα της Θεσσαλονίκης «και ο άνθρωπος αυτός διοργανώνει σχέδιο διαφυγής του δράστη με νοικιασμένα αυτοκίνητα», τόνισε.

Ενημερώσεις για να πεταχτούν τα κινητά

«Αυτοί οι άνθρωποι πανηγυρίζουν, ενημερώνουν τους υπολοίπους να κρυφτούν, να πεταχτούν τα κινητά. Κάποιος που είναι σε άμυνα δεν έχει λόγο να πετάξει το κινητό του», ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δικηγόρος του πατέρα του δολοφονημένου Κλεομένη ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως στη Θεσσαλονίκη τσιλιαδόροι ψάχνουν για οπαδούς άλλων ομάδων για να τους ξυλοφορτώσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ