Στη σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα από την Βουλγαρία προχώρησαν οι Αρχές για την φωτιά που εκδηλώθηκε στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής.
Επιπλέον του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, «συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), αλλοδαπός, για πρόκληση πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.712,5 Euro».
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σύλληψή του ο 60χρονος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως έβαλε φωτιά για να ζεστάνει φαγητό σε σκεύος.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο