Συνελήφθη 25χρονος για εμπρησμό στην Πάτρα, κοντά στο Γηροκομείο - iefimerida.gr

Συνελήφθη 25χρονος για εμπρησμό στην Πάτρα, κοντά στο Γηροκομείο

Φωτιά στην Πάτρα 13 Αυγούστου 2025
Φωτογραφία: AP Photo/Thanassis Stavrakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 25χρονου για φωτιά που έβαλε κοντά στο Γηροκομείο Πάτρας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 17:30 ο νεαρός άνδρας, κάτοικος Πάτρας, συνελήφθη, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, μετά την απομάκρυνσή του από χωράφι ξεκίνησε φωτιά. Συγκεκριμένα, βρισκόταν εντός αγροτεμαχίου σκυμμένος επί του εδάφους και με την απομάκρυνσή του από το σημείο προκλήθηκε έναρξη πυρκαγιάς.

Ο 25χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αχαΐας που βρίσκονταν στο σημείο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τη φωτιά έσβησαν οι αστυνομικοί, αλλά ο 25χρονος έπεσε στην αντίληψη φωτογράφου, ο οποίος και τράβηξε φωτογραφίες.

Ο νεαρός πήγε στο σημείο -μεταξύ Καραμανδάνειου και Γηροκομείου συγκεκριμένα- με μοτοσικλέτα και αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Πάτρα Σύλληψη Αχαία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ