Χειροπέδες σε 43χρονο στο Ρέθυμνο μετά από καταγγελία 13χρονου για σεξουαλική παρενόχληση - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε 43χρονο στο Ρέθυμνο μετά από καταγγελία 13χρονου για σεξουαλική παρενόχληση

σύλληψη
© EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 45χρονου Γερμανού προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρεθύμνου, μετά από καταγγελία 13χρονου για περιστατικό που φέρεται να σημειώθηκε στον Ενετικό Λιμένα της πόλης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού, ο ανήλικος κατήγγειλε τον 45χρονο για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι λιμενικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του άρθρου 337 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Ο 45χρονος συνελήφθη και η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ