Τρεις συλλήψεις για εξαπάτηση ηλικιωμένου στις Σέρρες -Του πήραν 2.500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ - iefimerida.gr

Τρεις συλλήψεις για εξαπάτηση ηλικιωμένου στις Σέρρες -Του πήραν 2.500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ

Κόρινθος, ΔΙΑΣ
© EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρήματα, κοσμήματα και χρυσές λίρες κατάφεραν να αποσπάσουν από ηλικιωμένο στις Σέρρες τρεις άνδρες με συνεργό μία γυναίκα με τηλεφωνική απάτη.

Πώς εξαπάτησαν τον ηλικιωμένο

Ο ηλικιωμένος δέχθηκε προχθές τηλεφώνημα από τη γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε ότι είναι συνεργάτιδα του λογιστή του και ισχυρίστηκε ότι δήθεν θα του επιβληθεί πρόστιμο σε περίπτωση που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα στο σπίτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, χρυσές λίρες και χρυσαφικά συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, τα οποία παρέλαβε ένας εκ των συλληφθέντων.

Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μία μέρα αργότερα σε περιοχή της Δράμας μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δράμας.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 660 ευρώ, μία χρυσή λίρα, το όχημα που χρησιμοποιούσαν και τρία κινητά τηλέφωνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων της συνεργού τους, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τα αδικήματα της απάτης και της εγκληματικής οργάνωσης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σέρρες απάτη ηλικιωμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ